January 29, 2022 07:34
Македонија

Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски

Ве известуваме дека денеска, 26.11.2021 година (петок) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.
Прашањата за оваа прес-конференција може да ги испратите на адресата на Секторот за односи со јавност и протокол на Министерството за внатрешни работи на [email protected], најдоцна 30 минути пред почетокот на истата, со нагласување на медиумот од кој доаѓа прашањето и назнака дека прашањето се однесува за оваа прес-конференција.

GogoAnime | Watch Anime Online - Gogo Anime Real. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

free anime Attack on Titan Season 3 Part 2

free anime online GoGoAnime Bleach (Dub)

GoGoAnime Attack on Titan Final Season

GoGoAnime Tokyo Ghoul Episode 3

sites to watch anime Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone