February 4, 2023 06:03
Македонија

Премиерот Ковачевски во посета на компанијата „Метро”

 Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски денеска ќе ја посети компанијата „Метро” лоцирана во индустриската зона Ќојлија.
Како што соопшти владината прес-служба, Ковачевски ќе биде придружуван од министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на АФПЗРР Никица Бачовски.