November 24, 2020 01:10
Економија Македонија

Премиерот Заев на увид на градежни активности во ТИРЗ Скопје 2

 Премиерот Зоран Заев и директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони Александар Младеновски денеска ќе ја посетат Технолошко-индустриската развојна зона Скопје 2 (Бунарџик).
Како што е најавено, Заев и Младеновски ќе извршат увид во асфалтирање на булевар и улици во оваа зона.