October 29, 2020 17:34
Скопје

Прекин на електричната енергија во неколку делови од Општините Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе остана неколку делови од општина Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево.

– Од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода ). Од 08:30 до 12:30 часот, дел од с. Добри Дол. ( Општина Сопиште ). Од 09:00 до 14:00 часот, селата: Мирковци, Бањани, Горњани и Чучер – Сандево. ( Општина Чучер – Сандево ). Од 10:30 до 13:30 часот, дел од с. Долно Соње. ( Општина Сопиште ). Од 12:00 до 15:30 часот, ул. Благоја Гојан. ( Општина Сопиште ), соопштија од ЕВН.