August 14, 2022 08:22
Скопје

Прекин во водоснабдувањето на дел од булеваерот „Трета македонска бригада“

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска, поради изведување на водоводен приклучок на булевар „ Трета македонска бригада“, бб, прекинато водоснабдување ке имаат дел од корисниците од истата улица и тоа: „Жито Лукс“, рибник „Метро“, „Вива сокови“ и неколку куќи.

Прекинот во водоснабдувњето ќе биде од 13:30 часот до завршување на интервенцијата.