October 17, 2019 08:29
Македонија

Прекинат сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште

Магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  од 15:25 часот е во прекин во двата правци.

Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.

Нови вести

Времен сообраќаен режим на патот Демир Капија – Смоквица

Igor

Се поблиску до НАТО, неизвесно за ЕУ

Igor

Заев- Туск: Северна Македонија и граѓаните ги исполнија сите услови за донесување одлука за почеток на преговори

Filip