Македонија

Предлог за македонски амбасадор во Бугарија се очекува во следните денови

Министерот за надворешни работи Бујар Османи најави дека за неколку дена ќе има предлог за амбасадор во Бугарија.

„Навистина беше пропуст што сите овие години ние немавме амбасадор таму. Се’ уште немаме утврдено име. Се надевам дека наредните денови ќе имаме предлог за амбасадор“, изјави Османи за БТВ.

Државата нема амбасадор во бугарската престолнина од април 2020.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

watch animes My Hero Academia Season 5 (Dub)

AniWatch Dragon Ball (Dub) Episode 153

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Episode 2

ani watch Bleach (Dub)

aniwatcher app Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway