Македонија

Предлагаме да се укине техничката влада за пиунот Ковачевски да се охрабри и да излезе на избори, со се Спасовски кој ќе му го држи стравот

Предлагаме да се укине техничката влада за пиунот Ковачевски да се охрабри и да излезе на избори, со се Спасовски кој ќе му го држи стравот. ВМРО-ДПМНЕ знае дека СДСМ ќе се обиде да врши поткуп, како што правеше и за време на локалните избори, знаеме и дека ќе ја злоупотребат и МВР, како што видовме дека правеле со пробиената вибер комуникација, но разликата помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ е огромна.

Не може Спасовски толку да поткупи, уцени и заплаши, колку што е голема предноста на ВМРО-ДПМНЕ пред СДСМ.

Народот бара промени, и тоа е бран кој СДСМ не може да го запре. Барањето промени секој ден ќе биде се помасовно.

На ВМРО-ДПМНЕ му одговараат избори кога и да се случат, но на државата и се потребни веднаш.

Македонија заради СДСМ е западната во 4 кризи од кои не може да излезе со истава гарнитура на луѓе кои во и ја внесоа државата во таа ситуација.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

dubbed anime AnimeHeaven That Time I Got Reincarnated as a Slime

AnimeHeaven Horimiya (Dub)

Komi Can’t Communicate

dubbed anime AnimeHeaven DARLING in the FRANXX (Dub)

watch anime Hunter x Hunter (2011) (Dub)