June 13, 2021 01:03
Македонија

Празникот на сите светци е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ” бр.21/98 и 18/07), 1 ноември 2020година (недела), Празникот на сите светци е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед во Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани од католичка вероисповед им го честита Празникот на сите светци.

AnimeTV anime tv streaming online: High-Rise Invasion Episode 12

ANIMEFLIX spirited away animeflix: The Misfit of Demon King Academy (Dub) Episode 13