October 31, 2020 17:23
Македонија

Почнуваат 17. спортски игри и средби на Македонскиот полициски синдикат

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска ќе ја посети општина Охрид.

Спасовски, како што е најавено, во рамки на посетата ќе ги отвори 17. Спортски игри и средби на Македонскиот полициски синдикат.