January 25, 2022 05:07
Скопје

Потпишани решенија за субвенции за печки на пелети во Општина Гази Баба

Градоначалникот на Општина Гази Баба Бобан Стефковски, ги потпиша решенијата за доделување на субвенции за купување на печки на пелети.

Стефковски за потпишаните решенија информираше на својата официјална страна на Фејсбук.

-Потпишани решенијата за доделување на субвенции за купување на печки на пелети. Завршена е целосно постапката, следува доделување на решенијата и исплата на граѓаните. И следната година општина Гази Баба ќе доделува субвенции за купување на печки на пелети, напиша Стрфковски.

anime to watch. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

watch anime dub ANIMEFLIX Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Bleach (Dub)

My Hero Academia Season 5

ANIMEFLIX Dragon Ball Super (Dub) Episode 123

My Hero Academia Season 5 (Dub)