March 3, 2021 22:33
Магазин

Последната објава на Мира Фурлан: Ноќта е ведра и Млечниот пат се чини толку близу, таму наскоро ќе појдам

Веста за смртта на легендарната хрватска актерка Мира Фурлан ја потресе јавноста во регион.

Таа почина од западно-нилска треска на возраст од 65 години во САД, каде живееше последни три децении.

Последната објава на профилот на Мира Фурлан е веста за нејзината смрт, а покрај неа стојат зборовите за кои се чини дека се напишани како нејзино збогување со светот.

-Гледам во ѕвездите. Ноќта е ведра и Млечниот пат се чини толку близу. Таму наскоро ќе појдам. „Сите сме ние од ѕвезди“, одеднаш се сетив на реченицата на Делен од сценариото на Џо. Не е лошо. Не се плашам. Во меѓувреме, допуштете ми да ги склопам очите и да ја почувствувам убавината околу мене. И длабоко да вдишам под темното небо полно со ѕвезди. Вдишувам. Издишувам. Тоа е сѐ, напишала Фурлан.

Dragon Ball Z (https://crunchyrollfree.com/m/6xpk) Episode 291 at website https://crunchyrollfree.com. See more crunchyroll free premium reddit

Cells at Work! (https://animeheaven.pro/m/4yv7) Episode Full at AnimeHeaven animeheaven boruto