November 23, 2020 19:33
Македонија

Поранешниот министер за надворешни работи Никола Поповски позитивен на коронавирусот

Добив позитивен разултат на тест за ковид, објави на фејсбук поранешниот министер за надворешни работи од ВМРО-ДПМНЕ Никола Попоски.

-Добар сум и немам симптоми. Не смееме никако да ја потценуваме епидемијата“, напиша Попоски.