January 19, 2021 06:08
Македонија

Поради снимање реклама, прекини во сообраќајот на патот Велес – Штип

Поради снимање реклама, во прекини ќе биде сообраќајот на патот Велес – Штип. Како што се наведува во соопштението, од 6 до 13 часот, на регипналниот пат Р1312 (Велес – Штип), ќе се одвива снимање рекламен спот. Поради тоа, сообраќајот ќе биде во прекин во временски интервали од 5 минути.

Watch The Day I Became a God Episode 12 at KissAnime konosuba kissanime

Sleepy Princess in the Demon Castle (https://animeheaven.pro/m/BYmz) Episode 12 at AnimeHeaven animeheaven dragon ball super