September 25, 2021 06:30
Економија Македонија

Поради коронавирусот се откажува натпреварот за најдобро младо вино произведено во домашни услови

Дегустација, оценување и награди за млади вина од домашни производители за денот на „Beaujolais nouveau” за 2020 година се откажува поради пандемијата од Ковид-19, информираат од Здружението на македонски винари.
– За жал ваквите одлуки се тешки,  но неопходни,  со цел да се вклучиме во борбата против ширењето на Ковид-19. Цврсто веруваме дека наредната година ќе ни донесе подобрување во сите сегменти на нашиот живот, а дотогаш на сите винари и љубители на доброто вино кои со нетрпение го чекаа овој настан, им посакуваме пред сѐ добро здравје и секое добро, нагласија од Здружението.
Оттаму препорачаа да се консумира одговорно, за добро здравје и подобри времиња.

AnimeFLV: One Piece Movie 1 anime episode Full online free at https://animeflv.uk devilman crybaby animeflv

KissAnime: My Love Story!! anime episode 24 online free at https://kissanime.mx kiss x sis kissanime

Watch Jiang Ziya (Dub) Episode Full

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz

Gallery autodesk: https://gallery.autodesk.com/users/HKGTQUMQFMX2?relProf=1

My desktopnexus: https://my.desktopnexus.com/animeflixnl/