August 25, 2019 22:28
Скопје

Поради дефект без вода зградите кај Црвен Крст

Oд ЈП Водовод и Канализација известуваат дека поради дефект на шибер од ф-300 мм на булеварот Кочо Рацин бб (кај Црвен Крст) – Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од булеварот Кочо Рацин и и улицата Стив Наумов од 8 часот па се до завршување на дефектот .

Нови вести

Весела атмосфера на „Три круши” со Кузмановски, Спасовска и Силви бенд

Daniela

Повеќе концерти во рамки на „Културно лето” во Општина Кисела Вода

zane

Александар Ѓорѓевски: Градиме по план, продолжува реконструкцијата на клучни сообраќајници во Ѓорче Петров

zane