Свет

Полицијата во Индија со стапови ги брка луѓето од улица

На социјалните мрежи протекоа видеа од далечната Индија.Имено таму полицијата наоружена со стапови ги брка луѓето кои неоправдано се на улиците. Во Индија моменталната состојба е 21 ден општ карантин поради вирусот кој владее со светот, а укинат е и секаквиот вид превоз.