June 23, 2021 08:08
Македонија

Полициско обезбедување  и возила со флешери на Седат Пекер, му даде Заев, а не Мицкоски, доста бегаш Заев признај

Седат Пекер се шеташе низ Македонија со полициско обезбедување и со полициски возила со флешери, тоа му го овозможил Зоран Заев и неговата власт, а не Мицкоски.

Седар Пекер е криминалец, и тоа сите го знаат, но Зоран Заев му даде полициска придружба и возила со флешери на тој криминалец, да го обезбедуваат и штитат додека тој е во Македонија.

Дали Зоран Заев штитејќи го Пекер штители нешто друго?

Заев мора да одговори, што разговарал со Пекер?

Заев мора да каже зошто му е дадено обезбедување и полициски возила на еден криминалец како Пекер?

Заев мора да понесе одговорност!

Седат Пекер се движел низ Македонија и се среќавал со луѓе од власта како да е најголем државник, а не најголем криминалец.

WCOStream wcostream: Watch Jujutsu Kaisen (TV) (Dub) Episode 9

AnimeDao food wars animedao: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba (Dub) Episode 26