Хроника

Пожар во полициската станица во Кочани

Пожар избувнал вчера во ПС Кочани, но предизвикал само материјална штета.

На 21.05.2020 во 11.25 часот во зградата на Полициската станица Кочани, во просторијата за врски, настанал пожар. Пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната пшротивпожарна единица Кочани, а повредени лица нема. Увид бил извршен.