Живот

Поднесена кривична пријава против Јелена Карлеуша – поради ова пејачката заврши на суд

Поднесена кривична пријава против Јелена Карлеуша – поради ова пејачката заврши на суд

Јелена Карлеуша упати апел до сите родители да ги вакцинираат своите деца, а сега заврши на суд поради тоа.

Група загрижени родители поднеле кривична пријава против Јелена поради ширење на страв и паника од вакцина и појава на епидемијата на морбили.

Творците на друштвените мрежи објавиле дека ќе се бришат групи, профили и секаков вид пропаганди кои ќе бидат објавени, а најновите одлуки на Фејсбук и Инстаграм вклучуваат и бришење на објави во кои се споменуваат било какви повици на насилство и недолична содржина, но и заговорници на избегнување на вакцини.

Бидејќи Карлеуша објавила ваков статус, може да ѝ се случи да остане без Инстаграм и Фејсбук преку кои комуницира со фановите.

Нови вести

Му кажаа да не се пушта по тобоганот наназад – Не ги послуша…

24news

(Видео) Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

24news

(Фото) Лила само со сапуница на себе го запали Инстаграм

24news