April 21, 2019 20:38
Живот

Погледнете зошто сите погледи беа свртени кон него

Погледнете зошто сите погледи беа свртени кон него

На мета на нервозните пешаци во Кина се најдоа заштитните огради.

Една заштитна ограда во јужна Кина два пати е соборена во два дена од страна на  минувачи кои се обиделе да преминат преку улица на, за тоа, недозволено место.

Видео снимката покажува маж кој се труди да се качи преку заштитната ограда за да ја премине улицата. Иако тоа се обидела да го направи дискретно, постигна токму спротивен учиник зошто преминувајќи на диво урна барем десетина метри ограда и самиот падна на земја.

Во друго видео, снимено на истото место, ден претходно, може да се види друг маж кои излегува од такси и оди кон заштитната ограда, а потоа намерно ја соборува.

Според извештаите, двајцата мажи ги бара полиција.

Нови вести

Тајна снимка: Вака изгледа масажа со среќен крај

24news

Ќерката на Шабан Шаулиќ прозборе за тестаментот на пејачот

24news

Софија ги помести границите на сексипилот- Најжешко издание досега

24news