March 2, 2021 12:17
Македонија

Повик за донација за обнова на ТЦ Глобал

Здружението на граѓани „Обнова Глобал” упати јавен апел на сите заинтересирсни физички и правни лица да донираат средства на отворената солидарна сметка за обнова на ГТЦ Глобал Струмица.

Собраните средства на најтранспарентен начин ќе се распределат за обнова на трговскиот центар кој беше уништен во пожар, но и на сопствениците на продавници и тезги според проценката на штетата на стоката.

Watch Naruto (Dub) Episode 23 at website https://animeflix.nl. See more animeflix spirited away

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai Episode 13 at AnimeHeaven sites like animeheaven