October 29, 2020 17:14
Скопје

Повеќе реони во Скопје утре ќе останат без електрична енергија

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 24.09.2020 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 15.30 часот, дел од корисниците од улиците Анастас Митрев и Венјамин Мачуковски. ( општина Аеродром )

– во периодот од 08.45 до 12.00 часот, дел од корисниците од село Глумово лоцирани позади основното училиште. ( општина Сарај )

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од село Горно Нерези. (општина Карпош)

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Орце Николов. (општина Центар )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од селата Горно и Долно Количани, Рамни Габер, Вртекица и Пагаруша. ( општина Студеничани )

– во периодот од 10.00 до 13.00 часот, корисниците од село Орашани – место викано Нерезини. (општина Зелениково )