Македонија

Повеќето реки под априлскиот просек

Нивоата на повеќето реки во земјава се под просекот за април, покажуваат денешните хидролошки мерења. Нешто повисоки вредности од просечните бележат само водостоите на Пчиња кај Катлановска Бања и Пелинце и Струмица кај Сушево.

Состојбата со езерата е непроменета. Преспанското и натаму е за 14 сантиметри над апсолутниот минимум. УХМР и за утре очекува хидролошки податоци приближно еднакви на денешните.

AnimeHeaven animes online: Naruto (Dub) Episode 220

KissAnime kissanime real website: Spirit Chronicles (https://kissanimeonline.com/m/MVBQ) Episode Preview