Македонија

Пиунот на Заев, Ковачевски продолжува со предавничката политика на својот ментор, треба да каже што содржи пакетот одговори 5+1?

Пиунот Ковачевски продолжува таму кај што застана Заев. Тој верно ја продолжува предавничката политика на својот ментор. Отиде во Бугарија без да изусти ни збор пред домашната јавноста за основното прашање, што содржи пакетот одговори 5+1 кој што го предале на Бугарија.

На чесен збор на поклоник на Заевизмот не му се верува, а таков е пиунот Ковачевски. Тој е должен пред македонската јавноста да каже што содржат одговорите кои се доставени до Бугарија, особено ако се има предвид дека Артан Груби најави дека се удобни за бугарската страна.

Наместо претстава и глума, народот треба да знае со какви позиции настапува пиунот Ковачевски во Софија по однос на македонскиот јазик, историја и идентитет. Пазарџиството со ваквите прашања се својствени за заевизмот, од каде што произлегува и самиот Ковачевски. Впрочем кога и еден кариерист како Димитров говори дека се подготвуваат нови отстапки на сметка на Македонија, тогаш сликата за надворешната политики на Ковачевски станува целосна.

Молкот и нетранспарентноста на владата само говори дека се пакува нов пораз за Македонија и македонскиот народ. Очигледно заевизмот е најголемиот противник на македонските позиции и тој мора да биде поразен на предвремени парламентарни избори час поскоро.

dubbed anime. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

watch anime AnimeDao Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita.

My Hero Academia Season 3 Episode 21

anime websites AnimeDao My Hero Academia Season 2

AnimeDao Tokyo Revengers (Dub) Episode 23

AnimeDao Dragon Ball Z (Dub)