Македонија

Пиунот Ковачевски да смогне храброст и да излезе на избори, без техничка влада, а за помалите партии предлог за една изборна единица

Пиунот Ковачевски да смогне храброст и да излезе на избори без техничка влада, а за помалите партии предлог за една изборна единица.

ВМРО-ДПМНЕ е спремна да оди на предвремени парламентарни избори без техничка влада, и со тоа изборите да можат да се распишат во најкраток можен рок, без услов од 100 дена техничка влада. Така ќе се заштеди на време и новата влада ќе може бргу да почне да се справува со предизвиците пред кои е исправена државата.

ВМРО-ДПМНЕ е подготвена и на барањето на помалите партии кои бараа една изборна единица. ЛДП, ДОМ и ДС треба само да смогнат сили и да им кажат не на нивните раководства кои ги држат во влада за неколку директорски места или вработување на роднини на истите.

Владата со која управува ДУИ, а Ковачевски е само вршител на должност премиер не може да ја избави државата од ниту една од четири кризи во кои ја втурна токму оваа гарнитура на политичари.

Потребни се брзи предвремени избори и одговорна влада која ќе знае да се справи со проблемите.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

english dubbed anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

DARLING in the FRANXX (Dub)

AniWatch Banished from the Hero’s Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside

AniWatch Attack on Titan Episode 25

anime website AniWatch Attack on Titan Final Season Part 2