Македонија

Пецаков е фатен како ги крши законите и зравствените протоколи, затоа ВМРО-ДПМНЕ лаже за Зечевиќ

Секогаш кога ВМРО-ДПМНЕ се фатени како не ги почитуваат законите и здравствените протоколи, партијата се дозакопува со нови невистини.

Не е точно дека генералниот секретар Миле Зечевиќ бил позитивен на празникот Водици, ниту пак дека со симтоми учествувал на настаните тој ден. Тоа е целосна невистина од кујната на очајната ВМРО-ДПМНЕ.
Ограмна е разликата помеѓу Миле Зечевиќ и неодговорноста на Кирил Пецаков.
Кирил Пецаков додека чекал резултати за Ковид 19, спротивно на протоколите, беше помеѓу граѓаните на одбележувањето на празникот Водици, наместо да биде во изолација.
Затоа Пецаков треба да понесе одговорност.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Pokémon Journeys: The Series Episode 89

watch anime dub Record of Ragnarok

AniWatch Kiss x Sis (TV)

DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

Banished from the Hero’s Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside