Македонија

Петковски: Не давам поддршка за еден кандидат и без програма!

За еден кандидат не давам поддршка, бидејќи тоа се коси со моите принципи за сфаќања на демократијата и со принципот на конкурентност, вели за Фокус Тито Петковски, се уште актуелен лидер на НСДП, која моментално одржува Централен одбор за утврдување на кандидатурите за нов партиски лидер.

Инаку, единствен кандидат што доставил програма е Кристијан Трајковски, додека 10 членови на Извршниот одбор застанаа зад Горан Мисовски, но, според досегашните информации, тој не доставил програма.

watch anime. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

watch anime dub AnimeHeaven Attack on Titan Final Season (Dub)

animes online Tokyo Revengers (Dub)

Attack on Titan Final Season Part 2

AnimeHeaven Dragon Ball Super Episode 128

anime website DARLING in the FRANXX (Dub)