November 25, 2020 09:54
Магазин

Пере од Нокаут по трет пат стана татко и доби трета ќерка

Никола Перевски – Пере од Нокаут стана татко по трет пат.

Пејачот од претходниот брак ги има ќерките Михаела и Каја, а со неговата долгогодишна љубов Јована која за прв пат стана мајка, ја доби ќерката Софиа.
Среќната вест ја сподели гордиот чичко и на целиот свет му ја откри радоста на семејството.