Македонија

Пендаровски именуваше претседател и членови на Комисијата за помилување и член на Комисијата за одликувања и признанија

  Претседателот на државата Стево Пендаровски донесе одлука за составот и за именување претседател и членови на Комисијата за помилување.

Како што соопшти Кабинерот на Пендаровски, за претседател на Комисијата за помилување е именувана Уранија Пировска, а за членови се именувани Фехми Стафа, Љубомир Јовески, Љубомир Михајловски, Темелко Ристевски, Ерол Рушид, Томислав Кежаровски, Божин Аврамовски, Сафет Aлиу, Зора Митиќ и Билјана Петковска.

Уранија Пировска е именувана за претседател на Комисијата за помилување на местото на Сабит Кранли, а нов член во комисијата е новинарот Томислав Кежаровски.

На местото на актерката Сабина Ајрула, за член на Комисијата за одликувања и признанија  Пендаровски донесе одлука за именување на актерката Амернис Јовановска-Нокшиќи.

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

free anime online 4Anime One-Punch Man

4Anime My Hero Academia Episode 13

english dubbed anime 4Anime Naruto: Shippuden (Dub)

4Anime JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable

anime streaming 4Anime Attack on Titan Season 3 (Dub)