Македонија

Пендаровски: Гласањето за „број 3“ е гаранција дека нема да се врати режимот на Груевски

Кандидатот за претседател, Стево Пендаровски денеска е на средба со граѓаните на Прилеп.

„Гласањето за бројот на 3 е гаранција дека нема никогап да се вртао режимот на Груесви. Во Прилеп се сеќавате на пиштење и вриштење и рекет врз фирмите. Гласањето на број 3 значи дека никогаш нема да се врати Груевски на власт во Репубика Северна Македонија, а ќе се врати да отслужи казна. Иванов беше потполно нем . Не сакаше да се замери со тие што му дадоа мандат. Во псоледните две години се обиде да ги закочи сите прогресивни процеси, рече Пендаровски на граѓанската трибина во Прилеп.

Нови вести

Во КПУ Затвор „Скопје” донирана и поставена фитнес опрема и реквизити за рекреација

Valentina

Антикорупциска иницира постапка за екс претседателот на Кривичен, Панчевски, за вработување на неговиот внук

Valentina

Се бара модел за одржливост на граѓанските организации

Daniela