September 23, 2019 18:11
Скопје

Патот кон Теферич денес и утре затворен за сообраќај

Денес и утре, патот кој води кон населеното место Теферич заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај.

Општина Кисела Вода учесниците во сообраќајот ги замолува за трпение и разбирање додека на истиот се одвиваат работните активности.

Нови вести

Државниот инспекторат откри кој го „бојадиса“ Вардар

Igor

Театар, музика, филм, баскер уметност- Заврши „Звуците на културата“ во Ѓорче Петров

Igor

Град Скопје ќе почне постапка за присилна наплата на данок на имот и фирмарина за 2018

Igor