December 9, 2022 12:28
Македонија

Патот Гостивар – Стража во прекин поради сообраќајка

Патот Гостивар – Стража, кај Каменоломите, од 12:30 часот е во прекин поради сообраќајна несреќа, информира АМСМ.

Сообраќајот на овој патен правец е во прекин и во двата правца.