August 2, 2021 20:53
Економија Македонија

Партнерство на ТИРЗ и ИФЦ, нови можности за домашните компании

 Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) влегуваат во партнерство, преку кое најавуваат нови можности за вмрежување на домашните компании во глобалните синџири на набавки.

Договорот за соработка и партнерство денеска ќе го потпишат Јован Деспотовски, директор на ТИРЗ и Ари Наим, регионален раководител на ИФЦ за Централна и Југоисточна Европа.

AniWatch Watch anime online, English anime online HD. Corpse Princess: Kuro (Dub) Episode 12

AnimeBee Watch anime online, English anime online HD. Tetsuko no Tabi (https://animebee.to/m/a344) Episode 13

AnimeFreak Watch english anime Online in HD for FREE. Sound! Euphonium 2 Specials (https://animefreak.ws/m/G1M4) Episode 7

KissAnime Gumroad: https://gumroad.com/kissanimemx