September 18, 2021 15:36
Економија Македонија

Парични казни за Јавното комунално претпријатие и одговорното лице за депонијата во Росоман

Инспектор изврши надзор над депонијата во Росоман, која често се опожарува во летниот периот и од која се ослободуваат штетни емисии во воздухот. Во текот на надзорот имаше траги од горење и видлив чад на повеќе места.

Јавното комунално претпријатие и одговорното лице се казнети парично, 3.000 евра за правното лице и 900 евра за одговорното лице. Исто така, издадена е наредба за гаснење на пожарот и постојано одржување на минимални технички услови согласно Законот за управување со отпад.

Watch Anime on Ads-free Website Animekisa

Watch Mobile Suit SD Gundam Mk IV Episode 2

KissAnime: Street Fighter Alpha: The Movie (Dub) anime episode Full online free at https://kissanime.mx haikyuu kissanime

Website https://animedao.nl: Watch Five Numbers! (Dub) animedao Episode Full haikyuu season 3 animedao

Fileforum: https://fileforum.com/profile/kissanimemx

Play: https://www.play.fm/animefreakws