January 25, 2022 05:01
Скопје

Паниката од новиот директор на паркинзи е паника за одговорноста која следи за криминалното работење на СДСМ

Бојан Христовски е кадарот кој ќе внесе ред и закон во децениското безредие и беззаконие во ЈП „Градски паркинг”.

Токму поради тоа е стравот на СДСМ, затоа што нивните криминогени кадри ќе се соочат со законот и одговорност.

Токму нивната власт и лакомоста на Шилегов од претпријатие во добивка го претворија во претпријатие загубар.

Затоа што популарна е практиката на врски и протекции во паркирањето, како и сомнежите за издавање на фиктивни фискални сметки кои наместо во касата на паркинзи завршувале во приватни џебови. И токму затоа паниката од новиот директор на паркинзи е паника за одговорноста која следи за криминалното работење на СДСМ.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

anime stream DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

dubbed anime Dragon Ball Z (Dub)

AnimeHeaven Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita. Episode 1

AnimeHeaven Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Episode 4