Скопје

Палмите на Вардар „облечени“ во ќеси и јута за да не замрзнат

Екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ деновиве превентивно ги заштитија крошните на палмите на кејот на Вардар поради најавата на пониски температури, објавено е на нивниот Фејсбук профил.

Инаку палмите беа поставени на градскиот кеј од 2015 година, но голем дел од нив не ги преживеаја условите кои ги наметнува нашето поднебје.

Во Скопје беа засадени околу 130 палми, а преживеаја само овие крај Вардар. Низ цела македонија, во истииот период беа засадени 1.100 палми.

free anime. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Kiss x Sis (TV) Episode 7

AniWatch Naruto (Uncropped) (Dub) Episode 211

AniWatch Fairy Tail Episode 169

AniWatch My Hero Academia Episode 5

english anime AniWatch Tokyo Ghoul