October 29, 2020 02:41
Македонија

Пак лажни вести од белиот дворец, но уште 4 години опозиција можеби ВМРО-ДПМНЕ ќе ја научи лекцијата

Соопштение за јавност-реакција на прес-конференција на Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ

„Единствената партија која гласно застанува во одбрана на криминалот и против правдата е ВМРО-ДПМНЕ. Поразениот Мицкоски кој три пати доби казна од народот, загрижен за својата партиска фотелја, секојдневно продолжува со пласирање на лажни вести, очигледно надградени и со монтажи.

Ваквото штетно политиканство, полно со лаги, граѓаните го препознаа и го казнија Христијан Мицкоски на парламентарните избори.

Заглавени во нивната криминална матрица ВМРО-ДПМНЕ продолжува со своето деструктовно, неоговорно однесување.

Но има време, уште 4 години во опозиција, веројатно ќе бидат доволни ВМРО-ДПМНЕ да разбере и да ја научи лекцијата која со последниот пораз повторно им ја одржаа граѓаните.