December 7, 2021 04:41
Македонија

Падна првиот снег во Маврово, Ниже Поле, Крушево

Падна првиот снег во Маврово, Ниже Поле, Крушево. Снежните врнежи се најизразени кај месноста Крива Круша во пехчевско.

Сообраќајот, се одвива по влажни коловози, на места прекриени со снег.