January 27, 2021 01:44
Македонија

Охрид во тага: Почина уште еден доктор од ковид 19

Во шеесеттата година од животот, по кратко боледување како последица на Ковид 19, денеска во Скопје, почина познатиот доктор-специјалист, ортопедски хирург Драган Спасески Охридски.

I'm standing on 1,000,000 lives. (Dub) Episode 10 at website https://gogoanime.be death note gogoanime

Your Lie in April Episode 22 at Crunchyroll free crunchyroll premium 2020