October 21, 2020 11:49
Македонија

Отфрлањето на тужбата на Русковска е нејзин тежок блам

 Отфрлањето на тужбата на Русковска против ВМРО-ДПМНЕ претставува очекуван потег но и тежок блам на главниот обвинител и извршител на Заев.

Неспорен факт е дека дури ни руинираното трас-трас судство не може да го покрие самоволието на Заев.