January 28, 2022 11:33
Македонија

Отворен ден на УКИМ

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје организира „Отворен дена на УКИМ”, со цел да ги запознае идните студенти со професорите, студентите, но и да прашаат се што ги интересира за студиските програми.

Студентите ќе имаат можност да прашаат и за можностите за стипендирање, да ги слушнат искуствата на студентите, нивните активности и вклученост во научноистражувачките проекти, да дознаат за можностите за меѓународна размена, за студентскиот живот, за практикантството, за кариерните можности.

Настанот ќе се одржи онлајн преку платформата Microsoft Teams на следниот линк

GogoAnime | Watch Anime Online - Gogo Anime Real. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

GoGoAnime The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

GoGoAnime Kiss x Sis (TV) Episode 10

GoGoAnime Josee, the Tiger and the Fish Episode Full

anime sites Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita.

gogoanime1 Record of Ragnarok