Македонија

Општина Куманово со парична помош за настраданото население од земјотресот во Драч- Република Албанија

Денеска советниците на Советот на општина Куманово на вонредната седница донесоа одлука за исплата на парични средства од Буџетот на Општина Куманово со намена – хуманитарна помош за настраданото население од катастрофалниот земјотрес во Општина Драч – Република Албанија. Од средствата на буџетот на општина за 2019 година, ќе се исплатат парични средства во износ од 300.000 денари. Средставта ќе се искористат за набавка на прехрамбени и санитарно – хигиенски производи кои ќе бидат донирани како хуманитарна помош за настраданото население од катастрофалниот земјотрес во збратимената Општина Драч – Република Албанија.

 

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 (Dub) Episode 11

AniWatch How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom Episode 5

My Hero Academia Season 2 (Dub)

BANANA FISH

Seirei Gensouki: Spirit Chronicles Episode 12

tải go88