January 26, 2021 12:50
Скопје

Општина Кисела Вода во селото Драчево врши реконструкција на крак од улицата „Негоричанска“

Општина Кисела Вода во селото Драчево, во должина од 350 метри и ширина од 4 до 5 метри, врши реконструкција на крак од улицата „Негоричанска”.

Претходно, Општината на средината на овој месец, во должина од 400 метри и ширина од 4 до 5 метри, изврши реконструкција на главната улица „Негоричанска”.

Со овие зафати, на жителите им е овозможено непречено, безбедно да се движат и сообраќаат по улицата.

Општината уште еднаш покажа дека подеднакво инвестира и во руралните и во урбаните населени места.

Watch Noblesse Episode 6 (https://animeplanet.cc/m/gejV/ep-6) at AnimePlanet anime planet no game no life

My Hero Academia 3 (Dub) Episode 25 at website https://animeflix.nl. See more anime flix app