February 18, 2020 16:36
Скопје

Општина Кисела Вода во населбата Припор ги асфалтираше двете најоштетени улички

Општина Кисела Вода во населбата Припор ги асфалтираше двете најоштетени улички.

На улицата „Христо Татaрчев”, на крак 24 за првпат поставен е нов асфалт. Додека на истата улица, извршено е асфалтирање и на кракот 254.

Општина Кисела Вода и во иднина ќе продолжи да овозможува подобри услови за живеење на својата територија.