January 25, 2020 20:57
Скопје

Општина Кисела Вода во должина од околу 3 километри на бул. „Борис Трајковски” ја кастри нараснатата вегетација

Општина Кисела Вода со цел да овозможи безбедно и непречено движење на пешаците и велосипедистите на тротоарите започна голема акција за кастрење на нараснатата вегетација по целата должина на бул. „Борис Трајковски”.

За успешно одвивање на активностите, акцијата ја спроведуваат голем број сезонски работници на Општината.

Локалната самоуправа продолжува да работи во насока на подобрување на условите за живот на сите граѓани.

Нови вести

Општина Аеродром: Учениците од среда ќе почнат да добиваат топол оброк

Valentina

Општина Карпош е домаќин и главен покровител на 11. Меморијалниот турнир во мал фудбал

Valentina

Градот Скопје почна да ги применува измените за првоз со еколошки такси возила

Valentina