January 16, 2022 20:13
Македонија Скопје

Општина Гази Баба ќе донира финансиски средства за семејствата на настраданите во несреќата во Бугарија

Градоначалникот на Општина Гази Баба Бобан Стефковски, денес 24.11.2021 година (среда), поднесе барање до претседателот на Советот на општина Гази Баба за оддржување на седница на Советот на општина Гази Баба на која градоначалникот предлага да се изгласа одлука за доделување на финансиска помош на семејствата на настраданите во сообраќајната несреќа во Република Бугарија.
Градоначалникот Стефковски на официјалната страна на фејсбук напиша:
“Во овие тешки моменти на жалост во Република Македонија, солидарноста и хуманоста треба да бидат водилка за сите нас. За таа цел, утрово поднесов барање до претседателот на Советот на општина Гази Баба Дијана Илиевска за оддржување на седница на Советот на која предлагам донесување на одлука за доделување на финансиска помош на семејствата на настраданите во сообраќајната несреќа во Република Бугарија.
Со ова општина Гази Баба ќе се приклучи на хуманитарната акција организирана од Црвениот крст за обезбедување финансиска помош за семејствата на настраданите.”

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

watch anime free Tokyo Revengers

Fairy Tail (Dub) Episode 172

anime website Dragon Ball Super (Dub)

english anime AnimeHeaven Hunter x Hunter (2011)

english dubbed anime My Hero Academia Season 2