December 2, 2021 14:31
Македонија

Општина Велес ке добие користи мобилна апликација ,,М-заедница”

Градоначалникот на Општина Велес, Аце Коцевски денеска потпиша меморандум за соработка со  Центарот за Социјални иновации, ,,Блинк42-21 за користење мобилна апликација ,,М-заедница”.