March 27, 2019 02:31
Скопје

Општина Аеродром и денес го расчистува снегот од улиците

Општина Аеродром и денес го расчистува снегот од улиците

Службите на Општина Аеродром и денес продолжуваат со расчистување на улиците од снег, за што синоќа беа фрлени 40 тони сол.

Ангажирани се и сезонските работници за расчистување на тротоарите, автобуските постојки, како и приодите до детските градинки информираат од општината.

Нови вести

Без вода утре корисниците од улицата „Орце Николов”

Filip

ЈП „Комунална хигиена“ на „Деновите на екологијата“ во Бутел

Igor

Во Општина Кисела Вода извлечена ждрепка за претстојниот Куп „Св. Ѓорѓи“

Igor