Македонија

Од денеска ЕСМ го презема работењето на БЕГ и Топлифкација Скопје Север

Од денеска ЕСМ го презема работењето на БЕГ и Топлифкација Скопје Север. Ова се предвидува со кризната состојба на пазарот со топлинска енергија која ја прогласи Владата. Министерот за економија Крешник Бектеши вели дека нема точна пресметка колку пари ќе чини оваа криза. „Сѐ ќе зависи од тоа како ќе се движат берзанските цени на гасот. Засега предвидени се 6 милиони евра за покривање на трошоците на снабдувачите со топлинска енергија“, изјави министерот Бектеши кој сепак уверува дека доколку се потребни повеќе пари имало доволно средства во буџетот. Според него, нема да има проблеми до крајот на грејната сезона.

anime to watch. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

animes online Attack on Titan Season 3 (Dub)

My Hero Academia Season 2 (Dub)

One Piece (Dub)

AnimeHeaven Attack on Titan Season 2 Episode 6

AnimeHeaven My Hero Academia Season 5 (Dub) Episode 22